Klantenservice

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Autentico Paint Nederland B.V. (www.autentico-paint.nl)
Tel: +31 (0)118-567500 of GSM +31 (0)6-25028790
Mail: paint@autentico-paint.com
De handelsnaam van ons bedrijf is: Autentico Paint Nederland B.V.
Onze domeinnaam is www.autentico-paint.nl
Ons vestigingsadres:
Fagotweg 15, 4337 RC  Middelburg
KVK:56961952  BTW:NL852380197B01

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar paint@autentico-paint.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Neem contact op

Contact informatie

shop_title
Adres Fagotweg 15-17
Postcode 4337 RC
Plaats Middelburg
Land Nederland
Telefoon +31 ()(118 567500
E-mail paint@autentico-paint.com